جمعه ۲۷ تیر ۰۴

زادگاه بادام هندی کجاست؟زادگاه بادام هندی کجاست؟

۱ بازديد

 بادام هندی، یا این که درخت بادام هندی، فرآورده و ساکن اساسی مرزوبوم برزیل میباشد، که از آنجا به دیگر نقاط عالم منتقل گردیده و فعلا تحت عنوان نمادی از پروسه جهانی‌شدن شناخته میشود. در هند نیز این جنس رویش داده گردیده خرید بادام هندی و تجاری گردیده‌است.

 
درصورتی که پرسش کنم که به چه شکل بادام هندی رشد و برداشت میگردد یا این که در قالب آن چه شکلی دارااست، آیا اطلاعاتی دارید؟ این نکته جذاب میباشد که بخش اعظمی از ما نمی‌توانیم به صورت ظریف بدانیم غذایمان از کجا می آید یا این که صورت طبیعی آن به چه شکل میباشد. آجیل بادام هندی مثال‌ای جذاب از این مسئله میباشد.

آجیل بادام هندی از درختان میوه به دست می آید. میوه یا این که “سیب بادام هندی”، که به صورت یک فلفل دلمه‌ای میباشد، به عبارتی “میوه کاذب” نامیده می شود. میوه حقیقی وواقعی بادام هندی از انتهای بادام زمینی معلق می شود و دانه‌ای را که تحت عنوان مغز بادام هندی شناخته میگردد، مراقبت می‌نماید.

تاریخچه مختصر بادام هندی و درخت بادام هندی


درخت بادام هندی، با اسم علمی Anacardium occidentale L، در قرن شانزدهم بوسیله کاوشگران پرتغالی که از برزیل قایق‌ رانی می‌کردند، به هندوستان وارد شد. آنان آغاز این درخت را در گوا کاشتند به خواسته پرهیز از فرسایش سواحل. درختان آجیل بادام هندی به جهت سیستم وسیع ریشه‌ای که دارا‌هستند، منجر ثبات خاک تحت آنان گردیده و در کاهش فرسایش خاک نقش داشته‌اند. سیستم شاخه‌های افقی و عظیم‌ی این درختان ضمن اینکه تحت عنوان ********ر طبیعی کار می‌نمایند، از خاک در قبال باران حفظ می‌نمایند.

زمانی که درخت بادام هندی در هند بزرگ شد، تخت‌گاز توانست مجموع حوزه‌ ساحلی هند را طلبه نماید. فیل‌های حریص تا حد متعددی بعداز میل کردن میوه‌های این درخت و پخش دانه‌های آن در مدفوعشان، در سراسر شبه‌جزیره هند، به ویژه در ایالاتی مانند ماهاراشترا، گوا، کارناتاکا، کرالا، تامیل نادو، آندرا پرادش، ادیشا و بنگال غربی، وظیفه انتشار آجیل را بر ذمه داشتند. این استارت کاری بود که امروزه به یک صنعت جهانی گرانبها یکسری میلیارد دلاری تبدیل گردیده‌است.

مغز بادام هندی تحت عنوان صادرات مهمی تلقی میشود


مغز بادام هندی تحت عنوان یکی‌از تولیدها صادراتی اصلی شناخته می شود. حدود ۴۰۰ سال بعد از آن، که پرتغالی‌ها برای نخستین دفعه درختان بادام هندی را در سواحل هند کاشتند، بها تجاری آجیل‌ها به خیر فهم شد. امروزه، بادام هندی به یک کدام از گرانترین و نفیس‌ترین آجیل‌های فرآوری گردیده در بازارهای جهانی تبدیل شد‌ه‌است، گرانبها بازاری به طور تقریبً ۶.۲۷ میلیارد دلار ایالات متحده. بیش تر از ۶۰ میهن در سراسر دنیا این جنس را وارد می‌نمایند و هند تحت عنوان دومی تأمین‌کننده گرانقدر عالم بعداز ویتنام، با ساخت‌و‌ساز بادام هندی، سهم بزرگی درین بازار داراست. بادام هندی به یاور چهار کالا رفیعتر کشاورزی به عنوان مثال برنج باسماتی، چاشنی‌ها و دمنوش، مجموعاَ حدوداً ۱ میلیارد دلار ارزآوری داراست. صنعت آجیل بادام هندی همینطور بها اجتماعی قابل توجهی داراست که به میلیون‌ها نفر، به ویژه زنان، منابع اساسی تأمین معاش مهیا می‌نماید. ترکیبی از کشاورزی، فرآوری و صادرات بادام هندی قادر است طی سال‌های پیاپی برای کشاورزان و جامعه ها محلی زمان‌های شغلی ساخت و ساز نماید.

کیفیت پخش بادام هندی


مراحل توزیع بادام هندی به جهت قیمت بازار بالای آن، در هند به طور سنتی ایفا می گردد تا شایسته ترین چگونگی ضمانت گردد، اگرچه این مسئله اکثری از اشخاص باخبر نیستند، پیش از اینکه به دکان‌های ما رسد، این آجیل به یاری یک روند ظریف پردازش و پخش می شود.

بادام هندی گران‌قیمت میباشد به جهت وجود فقط یک مغز در هر میوه. درختان بادام هندی نیاز به رشد، برداشت، غیر وابسته کردن میوه‌های کاذب، خنک شدن، سوراخ تناول کردن، پوست‌زدن، صاف کردن و تر و تمیز کردن دارا هستند و تنها بعداز این فرایند می‌قدرت آن‌ها را تحت عنوان آجیل ناپخته به فروش رساند. مقدار مالیات بر ارزش افزوده که از زحماتی که صرف میشود نتایج میگردد، بی‌نظیر میباشد.

یک کدام از سخت ترین روند در فرآوری آجیل بادام هندی، دستیابی مغز دانه (مغز بادام هندی) از قالب آن میباشد که نیاز به مهارت و اعتنا زیاد دارااست. این فعالیت بسیار سخت بوده و مستلزم پرسنل ماهری میباشد، که بیشتر آن‌ها زنان می باشند و حقوق اندکی اخذ می‌نمایند. قالب دانه بادام هندی دارنده یک روغن بسیار خورنده میباشد که به آن CNSL یا این که “روغن قالب مغز بادام هندی” مشهور میباشد. این روغن میتواند سبب ساز سوختگی و جراحت‌های دور از شوخی برای پوست گردد، که‌این فرمان معمولاً بهداشت و تندرست کارگران را به خطر می‌اندازد.

بیشتر بخوانید : فراگیری جامع حفظ آجیل در خانه برای وقت گیر زمان | نکات ضروری و کاسه مطلوب مراقبت از آجیل
حرفه‌آوری در فراوری


اینک شما ممکن میباشد تصور کنید، “آیا آن ها دستگاهی برای این فعالیت ندارند؟” و این صحت دارد.

ماشین‌آلات برای کوچک کردن بادام هندی از دهه 1960 جانور بوده‌اند، ولی به کارگیری از گلوله‌ باران مکانیکی دارنده محدودیت‌های خاص خویش میباشد. این ماشین‌آلات، که برای انعطاف پذیری طبیعی در اندازه و صورت مهره‌ها پیاده سازی گردیده‌اند، از تیغه‌های منحنی برای شکستن قالب طاقت فرسا مهره‌ها به کار گیری می‌نمایند. با این اکنون، به جهت تفاوت‌ های اندازه و صورت قالب‌ها، “تیغه‌ای که برای کلیه مطلوب باشد” نیست، که‌این مورد سبب ساز میشود این ماشین‌آلات اکثر زمان ها تعداد متعددی هسته شکسته یا این که هسته‌های کثیف به CNSL ساخت‌و‌ساز نمایند. خلال این، این ماشین‌آلات هزینه‌بر می باشند .از این رو، اکثراً روند پردازش دستی برای صاحبان کارگاه به صرفه‌خیس به حیث میرسد.

ماشین‌ها در پیشرفتند


هند اولی کشوری بود که صنعت فرآوری بادام هندی را پیش موفقیت و سال‌ها پیش از اینکه ویتنام درین صنعت پیشی بگیرد ، تحت عنوان مهم ترین تأمین‌کننده عالم دست یافت. در حال حاضر ویتنام تحت عنوان پیشرو در ایجاد و صادرات مغز بادام هندی شناخته می گردد و از هند بالاتر میباشد. یکی دلایل توفیق این مرزو بوم در‌این حوزه، مکانیزاسیون فرایند ایجاد میباشد. ماشین‌آلات با فناوری توسعه یافته که در ویتنام پیشرفته، نرخ ایجاد را ارتقا داده و نیاز به پرسنل را کاهش داده‌اند. این روز ها سوله‌های فرآوری بادام هندی در ویتنام با تعداد کارگران کمتری شغل می‌نمایند. مثلا، یک واحد صنعتی امروزی صرفا با ۳۰ نفر کارمند می تواند بیشتراز ۵۰,۰۰۰ کیلو آجیل را در روز پردازش نماید. این به ویتنام قابلیت و امکان می دهد که هزینه کمتری را برای حقوق صرف نماید و این پس‌انداز را به مصرف‌کنندگان منتقل نماید، در فیض بیشترین سهم از بازار جهانی را برای خویش تخصیص دهد.

ماشین‌ها در درحال حاضر توسعه میباشند.
هند تحت عنوان اولی کشوری که صنعت فرآوری بادام هندی را پیشرفت اعطا کرد، از سال‌های پیش از توسعه ویتنام، تحت عنوان مهم ترین تأمین‌کننده عالم به کار گرفت. فعلا ویتنام تحت عنوان رهبر در ساخت‌و‌ساز و صادرات مغز بادام هندی معرفی گردیده و از هند جلوتر ایستاده میباشد. یکی‌از دلایل برد این سرزمین درین صنعت، مکانیزاسیون پروسه ساخت و ساز میباشد. ماشین‌آلات با فناوری توسعه یافته که در ویتنام پیشرفته، نرخ ساخت‌و‌ساز را ارتقا داده و نیاز به پرسنل را کاهش داده‌اند. اکنون سوله‌های فرآوری بادام هندی در ویتنام با کمترین تعداد کارگران فعالیت می‌نمایند. از جمله، یک واحد صنعتی امروزی فقط با ۳۰ کارمند قادر است بیشتراز ۵۰,۰۰۰ کیلو آجیل را در روز ساخت و ساز نماید. این موقعیت به ویتنام اذن می دهد که هزینه کمتری را برای حقوق پرداخت نماید و این صرفه‌جویی را به مصرف‌کنندگان منتقل نماید، که سود‌گیری از آن این میباشد که بیشترین نصیب از بازار جهانی را به خویش تخصیص دهد.

هزینه نهفته ساخت و ساز بادام هندی
یاور با ارتقاء چشمگیر رژیم‌های غذایی آگاهانه، آجیل بادام هندی به‌سرعت به آیتم عشق‌ جهانی تبدیل می‌گردد. البته آیا این ارتقاء تقاضا هزینه بیشتری داراست؟ برای داده ها بیشتر درباره موقعیت شغل سوله‌های فرآوری بادام هندی در هند، هزینه‌های نهان ساخت‌و‌ساز بادام هندی و شیوه‌ تأثیرگذاری ما تحت عنوان مصرف‌کننده، ادامه مقاله را بخوانید.

عمده پناه کنندگان بادام هندی


هند یک نقش تعالی در بازار جهانی آجیل بادام هندی داراست، که یک کالا غذایی نفیس بازار حدود ۶.۲۷ میلیارد دلار میباشد. هند، به یار ویتنام، مطرح ترین تولید کننده، فرآورنده و جانبداری کننده بادام هندی به بازارهای دربین‌المللی میباشد. در واقع، در سال ۲۰۱۶، هند و ویتنام حدوداً ۷۳ درصد از سهم جهانی را به خویش تخصیص دادند، براین اساس برای خرید بادام هندی می بایست بسته را رسیدگی نمایید که احتمالاً از هند تأمین گردیده‌است.

آوازه جهانی آجیل بادام هندی
کشاورزی و فرآوری بادام هندی در اوایل قرن بیستم در هند استارت شد و آجیل بادام هندی را در دهه ۱۹۲۰ به بازارهای مصرف کنندگان ثروتمند غربی معرفی کرد. از آن مجال، فروش مغز بادام هندی به شدت ارتقاء یافته و میان سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸ بیشتراز ۷۹۰,۰۰۰ بدن به ارتفاع می‌انجامد. این نشانه می دهد که فروش این آجیل در یک دهه اخیر به ۳۲٪ ارتقاء یافته و در سال ۲۰۱۸ نسبتاًً هر ۱۰۰,۰۰۰۰ اتوبوس دو طبقه بادام هندی در دنیا مستعمل میباشد. این آجیل در واقع به نیکی به ثابت رسیده میباشد که فعلا سو‌مین آجیل پرمصرف در عالم میباشد که پشت راز بادام و گردو قراردارد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.