یکشنبه ۲۹ تیر ۰۴ ۰۹:۲۱ ۵ بازديد
بادام هندی به جهت مزه لذیذ، خاصیت تغذیهای و کاربردهای متنوع در آشپزی و رژیم غذایی، محبوبیت متعددی در سراسر دنیا دارااست. این دانه مغذی، منبع خیر از چربیهای سلامت، خرید بادام هندی پروتئین، فیبر، ویتامینها و مواد معدنی میباشد و به همین استدلال تحت عنوان یک در بین وعده یا این که جزء مهم غذاها مصرف می گردد.
دلایل مهم محبوبیت بادام هندی:
مزه و طعم:
بادام هندی طعمی شیرین و بافتی ترد داراست که بخش اعظمی از اشخاص از آن لذت می برند.
خاصیت تغذیهای:
چربیهای سلامت: بادام هندی دربردارنده چربیهای غیر اشباع میباشد که برای سالم قلب و عروق موءثر می باشند.
پروتئین: منبع خیر و خوبی از پروتئین میباشد که به عضلهسازی و محافظت سالم تن یاری مینماید.
ویتامینها و مواد معدنی: بادام هندی سرشار از ویتامینهای تیم B، ویتامین E، آهن، منیزیم، روی و مس میباشد.
فیبر: فیبر جانور در بادام هندی به هضم خوراک و حس سیری زمانبرزمان یاری مینماید.
تنوع در مصرف:
بادام هندی را میقدرت به طور نپخته، رایحه داده، پر نمک، شیرین و یا این که تحت عنوان بخشی از گونه های غذاها، دسرها و آبمیوهها مصرف کرد.
فواید تندستی:
سالم قلب: چربیهای سلامت و منیزیم جانور در بادام هندی به تندرست قلب و عروق یاری مینمایند.
تندرست مغز: اسیدهای چرب امگا 3 و بقیه مواد پرخاصیت مو جود در بادام هندی برای تلاش مغز اثر گذار میباشند.
استحکام استخوانها: بادام هندی منبع خیر از کلسیم و منیزیم میباشد که برای تندرست استخوانها ضروری می باشند.
ارتقاء انرژی: بادام هندی منبع خیر از انرژی میباشد و به نبرد با خستگی امداد مینماید.
سالم پوست: بادام هندی دربردارنده آنتیاکسیدانهایی میباشد که از پوست در قبال زخمهای رادیکالهای آزاد حفظ مینمایند.
دسترسی سهل و آسان:
بادام هندی به راحتی در اکثر دکانهای مواد غذایی و آجیلفروشیها یافت می شود
دلایل مهم محبوبیت بادام هندی:
مزه و طعم:
بادام هندی طعمی شیرین و بافتی ترد داراست که بخش اعظمی از اشخاص از آن لذت می برند.
خاصیت تغذیهای:
چربیهای سلامت: بادام هندی دربردارنده چربیهای غیر اشباع میباشد که برای سالم قلب و عروق موءثر می باشند.
پروتئین: منبع خیر و خوبی از پروتئین میباشد که به عضلهسازی و محافظت سالم تن یاری مینماید.
ویتامینها و مواد معدنی: بادام هندی سرشار از ویتامینهای تیم B، ویتامین E، آهن، منیزیم، روی و مس میباشد.
فیبر: فیبر جانور در بادام هندی به هضم خوراک و حس سیری زمانبرزمان یاری مینماید.
تنوع در مصرف:
بادام هندی را میقدرت به طور نپخته، رایحه داده، پر نمک، شیرین و یا این که تحت عنوان بخشی از گونه های غذاها، دسرها و آبمیوهها مصرف کرد.
فواید تندستی:
سالم قلب: چربیهای سلامت و منیزیم جانور در بادام هندی به تندرست قلب و عروق یاری مینمایند.
تندرست مغز: اسیدهای چرب امگا 3 و بقیه مواد پرخاصیت مو جود در بادام هندی برای تلاش مغز اثر گذار میباشند.
استحکام استخوانها: بادام هندی منبع خیر از کلسیم و منیزیم میباشد که برای تندرست استخوانها ضروری می باشند.
ارتقاء انرژی: بادام هندی منبع خیر از انرژی میباشد و به نبرد با خستگی امداد مینماید.
سالم پوست: بادام هندی دربردارنده آنتیاکسیدانهایی میباشد که از پوست در قبال زخمهای رادیکالهای آزاد حفظ مینمایند.
دسترسی سهل و آسان:
بادام هندی به راحتی در اکثر دکانهای مواد غذایی و آجیلفروشیها یافت می شود
- ۰ ۰
- ۰ نظر