دوشنبه ۲۳ تیر ۰۴ ۱۶:۴۴ ۲ بازديد
بادام هندی نو و سکو یک بایستی دارنده خصوصیتهایی مانند بادام هندی رنگ پرنور و طبیعی، بافت ترد و آسیب پذیر، و مزه شیرین و طبیعی باشد. همینطور، دانههای آن بایستی درشت، لبریز و فارغ از شکستگی باشند و فرمی هلالی بی نقص داشته باشند.
خصوصیات بادام هندی جدید و جایگاه یک:
رنگ:
بادام هندی نو می بایست رنگ پرنور و طبیعی داشته باشد. رنگ تیره یا این که کدر نشانهدهنده کهنگی میباشد.
بافت:
بافت بادام هندی جدید بایستی ترد و آسیب پذیر باشد. قابل انعطاف یا این که چسبنده بودن علامتدهنده کهنگی میباشد.
مزه:
مزه بادام هندی نو بایستی شیرین و طبیعی باشد. مزه تلخ یا این که غیرعادی علامتدهنده فاسد شدن میباشد.
اندازه و صورت:
بادام هندی جایگاه یک معمولاً درشت، مالامال و سوای شکستگی میباشد. هیبت هلالی بدون نقص و سطح صاف نیز از نشانهای با کیفیت میباشند.
عاری از حشرات و کپک:
بادام هندی جدید بایستی عاری از حشرات و کپک باشد و هیچ سیرتکامل لکه یا این که خوردگی نداشته باشد.
بستهبندی:
در صورتیکه بادام هندی بستهبندی گردیدهاست، می بایست دارنده بستهبندی تندرست و پلمپ گردیده باشد تا چگونگی آن نگهداری خواهد شد.
تازگی:
بادام هندی نو می بایست بوی مطبوعی داشته باشد و بوی کهنگی یا این که ترشیدگی نداشته باشد.
رنگ:
بادام هندی نو می بایست رنگ پرنور و طبیعی داشته باشد. رنگ تیره یا این که کدر نشانهدهنده کهنگی میباشد.
بافت:
بافت بادام هندی جدید بایستی ترد و آسیب پذیر باشد. قابل انعطاف یا این که چسبنده بودن علامتدهنده کهنگی میباشد.
مزه:
مزه بادام هندی نو بایستی شیرین و طبیعی باشد. مزه تلخ یا این که غیرعادی علامتدهنده فاسد شدن میباشد.
اندازه و صورت:
بادام هندی جایگاه یک معمولاً درشت، مالامال و سوای شکستگی میباشد. هیبت هلالی بدون نقص و سطح صاف نیز از نشانهای با کیفیت میباشند.
عاری از حشرات و کپک:
بادام هندی جدید بایستی عاری از حشرات و کپک باشد و هیچ سیرتکامل لکه یا این که خوردگی نداشته باشد.
بستهبندی:
در صورتیکه بادام هندی بستهبندی گردیدهاست، می بایست دارنده بستهبندی تندرست و پلمپ گردیده باشد تا چگونگی آن نگهداری خواهد شد.
تازگی:
بادام هندی نو می بایست بوی مطبوعی داشته باشد و بوی کهنگی یا این که ترشیدگی نداشته باشد.
- ۰ ۰
- ۰ نظر