پنجشنبه ۲۶ تیر ۰۴

مشخصات بادام هندی تازه و درجه یک

بادام هندی در سایت خشکبارلند

مشخصات بادام هندی تازه و درجه یک

۲ بازديد

 بادام هندی نو و سکو یک بایستی دارنده خصوصیت‌هایی مانند بادام هندی رنگ پر‌نور و طبیعی، بافت ترد و آسیب پذیر، و مزه شیرین و طبیعی باشد. همینطور، دانه‌های آن بایستی درشت، لبریز و فارغ از شکستگی باشند و فرمی هلالی بی نقص داشته باشند.

خصوصیات بادام هندی جدید و جایگاه یک:
رنگ:
بادام هندی نو می بایست رنگ پر‌نور و طبیعی داشته باشد. رنگ تیره یا این که کدر نشانه‌دهنده کهنگی میباشد.
بافت:
بافت بادام هندی جدید بایستی ترد و آسیب پذیر باشد. قابل انعطاف یا این که چسبنده بودن علامت‌دهنده کهنگی میباشد.
مزه:
مزه بادام هندی نو بایستی شیرین و طبیعی باشد. مزه تلخ یا این که غیرعادی علامت‌دهنده فاسد شدن میباشد.
اندازه و صورت:
بادام هندی جایگاه یک معمولاً درشت، مالامال و سوای شکستگی میباشد. هیبت هلالی بدون نقص و سطح صاف نیز از نشان‌های با کیفیت میباشند.
عاری از حشرات و کپک:
بادام هندی جدید بایستی عاری از حشرات و کپک باشد و هیچ سیرتکامل لکه یا این که خوردگی نداشته باشد.
بسته‌بندی:
در صورتیکه بادام هندی بسته‌بندی گردیده‌است، می بایست دارنده بسته‌بندی تندرست و پلمپ گردیده باشد تا چگونگی آن نگهداری خواهد شد.
تازگی:
بادام هندی نو می بایست بوی مطبوعی داشته باشد و بوی کهنگی یا این که ترشیدگی نداشته باشد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.