چهارشنبه ۲۵ تیر ۰۴ ۱۷:۲۰ ۱ بازديد
بادام هندی یک مغز مغذی با مصارف متفاوت میباشد. مثلا مصارف آن میقدرت به به کارگیری در اشکال غذاها، شیرینیها، دسرها و تحت عنوان در بین وعده اشاره نمود. همینطور، بادام هندی در طب سنتی بادام هندی و تحت عنوان یک کامل کننده غذایی نیز کاربرد دارااست.
مصارف غذایی:
تحت عنوان در بین وعده:
بادام هندی به جهت مزه لذیذ و بها غذایی بالا، یک در بین وعده تندرست و مقوی میباشد.
در غذاها:
میاقتدار آن را به گونه های غذاها، به ویژه غذاهای آسیایی، اضافه کرد. مثلا، در تهیه و تنظیم مرغ یا این که ماهی با سس بادام هندی یا این که تحت عنوان تزئین در سالادها و غذاهای متفاوت.
در شیرینیها و دسرها:
بادام هندی تحت عنوان یکیاز مواد مهم در تنظیم شیرینیها و دسرها استعمال می گردد، مانند کیکها، کلوچهها، شکلاتها و اشکال کرمها.
در تهیه و تنظیم کره بادام هندی:
کره بادام هندی یک متاع دوستداشتنی و پرمصرف میباشد که از بادام هندی تهیه و تنظیم می شود و میاقتدار از آن تحت عنوان ناشتایی یا این که در تهیه و تنظیم اشکال غذاها به کار گرفت.
مصارف دیگر:
در طب سنتی:
در طب سنتی، بادام هندی تحت عنوان یک ماده غذایی با خاصیت دارویی آیتم به کارگیری قرار میگیرد. از جمله، برای تقویت قوای جنسی، معالجه کبد چرب، کاهش فشار خون بالا، کاهش چین و چروک پوست و تقویت سیستم ایمنی تن.
تحت عنوان کامل کننده غذایی:
بادام هندی منبع خیر از مواد پرخاصیت مانند پروتئین، فیبر، چربیهای سلامت، ویتامینها و مواد معدنی میباشد. به این ترتیب، میاقتدار از آن تحت عنوان یک کامل کننده غذایی برای تأمین نیازهای تن استفاده نمود.
در بدنسازی:
به جهت داشتن پروتئین و چربیهای سلامت، بادام هندی قادر است در بدنسازی برای ارتقاء وسعت عضلهها و تأمین انرژی مایحتاج ورزشکاران موءثر باشد.
در رژیم غذایی لاغری:
بادام هندی به جهت داشتن فیبر و پروتئین، می تواند به کاهش اشتها و ارتقا حس سیری یاری دهد و در سود، در رژیمهای لاغری موثر باشد.
مصارف غذایی:
تحت عنوان در بین وعده:
بادام هندی به جهت مزه لذیذ و بها غذایی بالا، یک در بین وعده تندرست و مقوی میباشد.
در غذاها:
میاقتدار آن را به گونه های غذاها، به ویژه غذاهای آسیایی، اضافه کرد. مثلا، در تهیه و تنظیم مرغ یا این که ماهی با سس بادام هندی یا این که تحت عنوان تزئین در سالادها و غذاهای متفاوت.
در شیرینیها و دسرها:
بادام هندی تحت عنوان یکیاز مواد مهم در تنظیم شیرینیها و دسرها استعمال می گردد، مانند کیکها، کلوچهها، شکلاتها و اشکال کرمها.
در تهیه و تنظیم کره بادام هندی:
کره بادام هندی یک متاع دوستداشتنی و پرمصرف میباشد که از بادام هندی تهیه و تنظیم می شود و میاقتدار از آن تحت عنوان ناشتایی یا این که در تهیه و تنظیم اشکال غذاها به کار گرفت.
مصارف دیگر:
در طب سنتی:
در طب سنتی، بادام هندی تحت عنوان یک ماده غذایی با خاصیت دارویی آیتم به کارگیری قرار میگیرد. از جمله، برای تقویت قوای جنسی، معالجه کبد چرب، کاهش فشار خون بالا، کاهش چین و چروک پوست و تقویت سیستم ایمنی تن.
تحت عنوان کامل کننده غذایی:
بادام هندی منبع خیر از مواد پرخاصیت مانند پروتئین، فیبر، چربیهای سلامت، ویتامینها و مواد معدنی میباشد. به این ترتیب، میاقتدار از آن تحت عنوان یک کامل کننده غذایی برای تأمین نیازهای تن استفاده نمود.
در بدنسازی:
به جهت داشتن پروتئین و چربیهای سلامت، بادام هندی قادر است در بدنسازی برای ارتقاء وسعت عضلهها و تأمین انرژی مایحتاج ورزشکاران موءثر باشد.
در رژیم غذایی لاغری:
بادام هندی به جهت داشتن فیبر و پروتئین، می تواند به کاهش اشتها و ارتقا حس سیری یاری دهد و در سود، در رژیمهای لاغری موثر باشد.
- ۰ ۰
- ۰ نظر