شنبه ۲۱ تیر ۰۴ ۱۷:۲۱ ۲ بازديد
در هنگام خرید بادام هندی، اعتنا به یکسری فاکتور کلیدی می تواند به شما در تعیین محصولی کیفیت بالا و جدید یاری دهد. این فاکتورها مشتمل بر رنگ، بافت، مزه، تازگی، بستهبندی، مارک و ارزش بادام هندی میباشند.
بادام هندی - بازرگانی وش نیا
رنگ و ظواهر: بادام هندی جدید معمولاً رنگی کرم پرنور دارااست. هرچه رنگ تیرهخیس باشد، احتمال کهنگی آن بیشتر میباشد. همینطور، وجود لکههای تیره یا این که تغییرو تحول رنگ غیرطبیعی قادر است نشانای از خرابی باشد.
بافت: بادام هندی نو بایستی ترد و آسیب پذیر باشد. در صورتی قابل انعطاف یا این که چسبنده باشد، احتمالاً کهنه میباشد.
مزه: مزه بادام هندی نو می بایست شیرین و طبیعی باشد. در شرایطیکه تلخ یا این که غیرعادی بود، ممکن میباشد فاسد گردیده باشد.
تازگی: بادام هندیهای نو بو و مزه بهتری دارا هستند و هرچه از مجال برداشت آن بگذرد، چگونگی آن کاهش مییابد.
بستهبندی: بستهبندی مطلوب از بادام هندی در قبال رطوبت، نور و روشنایی و هوا مراقبت مینماید و ماندگاری آن را ارتقا می دهد. بستهبندیهای پلمپ گردیده، وکیوم یا این که دارنده زیپلاک شایسته ترین مورد می باشند.
مارک: خرید از برندهای دارای اعتبار معمولاً اعتقاد و باور بیشتری از چگونگی فرآورده میدهد.
ارزش: ارزش بادام هندی زیر اثر دست اندرکاران مختلفی مثلا چگونگی، تازگی، نوع فرآوری، بستهبندی و مارک جایدارد.
نکات اصلی:
به تاریخ ساخت و ساز و انقضا اعتنا فرمائید.
از خرید بادام هندیهایی که لکهدار، تیره یا این که کدر میباشند دوری کنید.
بادام هندی رتبه یک، درشت، لبریز و فارغ از شکستگی میباشد.
برای نظارت فیزیکی، یکسری عدد از آن را با انگشت فشار دهید. مغزهای تندرست بایستی محکم، ترد و خوشطعام باشند.
بوی بادام هندی یک میزان اساسی در تشخیص تازگی آن میباشد. مثالهای مرغوب، رایحه ملایم، کرهای و طبیعی دارا هستند.
مدام از بستهبندیهای پلمپ گردیده، وکیوم یا این که دارنده زیپلاک خرید نمائید.
عالی میباشد از دکانها و فروشندگان دارای اعتبار خرید نمایید
رنگ و ظواهر: بادام هندی جدید معمولاً رنگی کرم پرنور دارااست. هرچه رنگ تیرهخیس باشد، احتمال کهنگی آن بیشتر میباشد. همینطور، وجود لکههای تیره یا این که تغییرو تحول رنگ غیرطبیعی قادر است نشانای از خرابی باشد.
بافت: بادام هندی نو بایستی ترد و آسیب پذیر باشد. در صورتی قابل انعطاف یا این که چسبنده باشد، احتمالاً کهنه میباشد.
مزه: مزه بادام هندی نو می بایست شیرین و طبیعی باشد. در شرایطیکه تلخ یا این که غیرعادی بود، ممکن میباشد فاسد گردیده باشد.
تازگی: بادام هندیهای نو بو و مزه بهتری دارا هستند و هرچه از مجال برداشت آن بگذرد، چگونگی آن کاهش مییابد.
بستهبندی: بستهبندی مطلوب از بادام هندی در قبال رطوبت، نور و روشنایی و هوا مراقبت مینماید و ماندگاری آن را ارتقا می دهد. بستهبندیهای پلمپ گردیده، وکیوم یا این که دارنده زیپلاک شایسته ترین مورد می باشند.
مارک: خرید از برندهای دارای اعتبار معمولاً اعتقاد و باور بیشتری از چگونگی فرآورده میدهد.
ارزش: ارزش بادام هندی زیر اثر دست اندرکاران مختلفی مثلا چگونگی، تازگی، نوع فرآوری، بستهبندی و مارک جایدارد.
نکات اصلی:
به تاریخ ساخت و ساز و انقضا اعتنا فرمائید.
از خرید بادام هندیهایی که لکهدار، تیره یا این که کدر میباشند دوری کنید.
بادام هندی رتبه یک، درشت، لبریز و فارغ از شکستگی میباشد.
برای نظارت فیزیکی، یکسری عدد از آن را با انگشت فشار دهید. مغزهای تندرست بایستی محکم، ترد و خوشطعام باشند.
بوی بادام هندی یک میزان اساسی در تشخیص تازگی آن میباشد. مثالهای مرغوب، رایحه ملایم، کرهای و طبیعی دارا هستند.
مدام از بستهبندیهای پلمپ گردیده، وکیوم یا این که دارنده زیپلاک خرید نمائید.
عالی میباشد از دکانها و فروشندگان دارای اعتبار خرید نمایید
- ۰ ۰
- ۰ نظر