یکشنبه ۲۲ تیر ۰۴ ۱۶:۱۶ ۲ بازديد
برای تشخیص بادام هندی جدید از کهنه، به رنگ، عطر، مزه، بافت و ظواهر آن اعتنا فرمایید. بادام هندی جدید رنگی کرمی یا این که عاجی داراست، بوی مطبوع و ملایمی میدهد، بافت آن قابل انعطاف و لطیف میباشد و بادام هندی مزه دلچسبی دارااست. بادام هندی کهنه ممکن میباشد رنگ تیره یا این که لکهدار داشته باشد، بوی نامطبوع یا این که تندی بدهد، بافت محکم یا این که آسیب پذیر داشته باشد و مزه تلخ یا این که باقیمانده داشته باشد.
خط مش های تشخیص بادام هندی جدید:
رنگ:
بادام هندی جدید رنگی یکپارچه و کرمی یا این که عاجی داراست. از خرید بادام هندیهایی که رنگ تیره، لکهدار یا این که تغییر تحول رنگ داراهستند، پرهیز کنید.
رایحه:
بادام هندی نو بوی ملایم و مطبوعی دارااست. بوی تند، تلخ یا این که کپکزده نشانهدهنده کهنگی میباشد.
مزه:
بادام هندی نو مزه دلچسب و مغذی دارااست. مزه تلخ یا این که مانده علامتدهنده خرابی میباشد.
بافت:
بادام هندی جدید بافتی قابل انعطاف و لطیف داراست و هنگام جویدن شم چربی مطبوعی ساخت و ساز مینماید. بادام هندی کهنه ممکن میباشد محکم، آسیب پذیر یا این که پوک گردیده باشد.
ظواهر:
بادام هندی جدید می بایست سلامت و فارغ از شکستگی یا این که شکاف خوردگی باشد. وجود شکستگیهای زیاد نشانهدهنده محافظت نامناسب میباشد.
نکات اساسی:
بادام هندی کهنه ممکن میباشد بوی تند، تلخ یا این که حتی بوی روغن سوخته بدهد.
بادام هندی کهنه ممکن میباشد مزه تلخ یا این که فلزی داشته باشد.
چنانچه هنگام میل کردن بادام هندی متوجه تغییرو تحول رنگ، بوی نامطبوع یا این که مزه تلخ شدید، از مصرف آن پرهیز کنید.
بادام هندی را از دکانهای دارای اعتبار خریداری نمائید.
بادام هندی را در مکان کم آب و خنک و به دور از نوروفروغ بی واسطه خورشید حفظ فرمائید.
رنگ:
بادام هندی جدید رنگی یکپارچه و کرمی یا این که عاجی داراست. از خرید بادام هندیهایی که رنگ تیره، لکهدار یا این که تغییر تحول رنگ داراهستند، پرهیز کنید.
رایحه:
بادام هندی نو بوی ملایم و مطبوعی دارااست. بوی تند، تلخ یا این که کپکزده نشانهدهنده کهنگی میباشد.
مزه:
بادام هندی نو مزه دلچسب و مغذی دارااست. مزه تلخ یا این که مانده علامتدهنده خرابی میباشد.
بافت:
بادام هندی جدید بافتی قابل انعطاف و لطیف داراست و هنگام جویدن شم چربی مطبوعی ساخت و ساز مینماید. بادام هندی کهنه ممکن میباشد محکم، آسیب پذیر یا این که پوک گردیده باشد.
ظواهر:
بادام هندی جدید می بایست سلامت و فارغ از شکستگی یا این که شکاف خوردگی باشد. وجود شکستگیهای زیاد نشانهدهنده محافظت نامناسب میباشد.
نکات اساسی:
بادام هندی کهنه ممکن میباشد بوی تند، تلخ یا این که حتی بوی روغن سوخته بدهد.
بادام هندی کهنه ممکن میباشد مزه تلخ یا این که فلزی داشته باشد.
چنانچه هنگام میل کردن بادام هندی متوجه تغییرو تحول رنگ، بوی نامطبوع یا این که مزه تلخ شدید، از مصرف آن پرهیز کنید.
بادام هندی را از دکانهای دارای اعتبار خریداری نمائید.
بادام هندی را در مکان کم آب و خنک و به دور از نوروفروغ بی واسطه خورشید حفظ فرمائید.
- ۰ ۰
- ۰ نظر